Следвайте Гласове в Принц Хари е убил 25 талибански бойци, докато

...
Следвайте Гласове в Принц Хари е убил 25 талибански бойци, докато
Коментари Харесай

В Афганистан Хари убил 25 талибани - не ги приемал за хора, а за шахматни фигури

Следвайте " Гласове " в 
Принц Хари е умъртвил 25 талибански бойци, до момента в който е бил на задача в Афганистан като част от английската войска. Това стана ясно от записките му Spare, които неправилно излязоха по-рано в Испания.

“Това не беше статистика, която ме извърши с горделивост, само че и не ме накара да се засрамя. Когато се оказах потънал в горещината и объркването на борбата, не мислех за тези 25 като за хора. Те бяха шахматни фигури, отстранени от дъската. Лошите хора бяха отстранени, преди да съумеят да убият положителни ”, написа по-малкият наследник на крал Чарлз III.
Няколко ветерани, с които той е служил в Афганистан, обаче остро го разкритикуваха за направеното изказване. Бившият офицер от армията полковник Ричард Кемп сподели пред Би Би Си, че мненията му са “зле преценени ”, защото никой в английската войска не е обучаван да гледа на врага като на по-малко човек. Освен това изнасянето на данни за осъществени убийства може да подкопае сигурността на Хари и да провокира хората да желаят да отмъстят за стореното от него.
Според някогашния кралски командос Бен Макбийн принцът е нарушил неписано предписание да се мълчи за военни задачи в непознати страни и по този метод е изгубил репутацията си измежду военните. Той дори го прикани в обществените мрежи да млъкне по въпроса и просто да продължи да живее живота, който си е избрал в Съединени американски щати.

Представител на талибаните пък разяснява пред в. “Дейли мейл ”, че Хари е огромен несретник, който се пробва да притегли вниманието, и фактът, че “шахматните фигури ” ръководят в Афганистан, до момента в който той се бори за място в кралското семейство, е сладкодумен.
В книгата Хари разкрива, че е изгубил девствеността си на 17 година с по-възрастна от него жена в поле зад доста оживена механа, а въпросната дама се отнасяла с него като с “млад жребец ”.
“Аз я възседнах бързо, след което тя ме плесна по задника и ме отпрати. Една от многото неточности, които позволих, бе, че това се случи в полето, тъкмо зад един много многолюден пъб. Без подозрение някой ни е видял ”, написа принцът. След случката той е посетен в колежа, където учи, от телохранител от двореца. Оказва се обаче, че повода е друга - пресслужбата на Чарлз била осведомена за идна обява, че Хари приема опиати, което по думите му било неистина. Все отново той признава, че на няколко пъти е вземал кокаин и пушил канабис, също по този начин халюцинирал, че боклукчийско кошче му приказва, откакто ял вълшебен гъби.
В записките си принцът дефинира като неточност, че е търсил онлайн секссцени с бъдещата си брачна половинка Меган от нейни филми, когато двамата стартират да излизат. Шегува се, че се нуждаел от “терапия с електрически потрес ”, с цел да заличи видяното.
Хари хвърля светлина и какво е довело до абсурда сред Мегън и дамата на брат му. Кейт направила физиономия на омерзение, когато Мегън я помолила да ѝ услужи с емайл за устни на събитие, на което отивали дружно. След това се засегнала, когато пък ѝ подхвърлила, че има “бебешки мозък ”, защото към момента хормоните ѝ бушуват след раждането на третото ѝ дете. Тогава даже принц Уилям се намесил в отбрана на жена си, казвайки, че е прекомерно жестоко. Мегън пък му отвърнала да не размахва пръст пред лицето ѝ.
Мемоарите Spare би трябвало да бъдат пуснати във вторник, само че преди този момент се чака да излязат няколко изявленията с Хари за американски и британски малките екрани, в които той да популяризира книгата си. Тя към този момент провокира най-голямото разтърсване в английското кралско семейство след скандалния бракоразвод на родителите му Чарлз и Даяна през 1996 година
Книгата на принц Хари се появи в Испания дни преди формалната ѝ премиера.

Източник: " 24 часа "
 
 
 
08 Яну 202313608 Яну 202347708 Яну 202337708 Яну 2023213708 Яну 202312308 Яну 2023244КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231288424 Дек 2022349006 Яну 202384528 Дек 2022759
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР